Algemene voorwaarden EcarHOME

Benodigde aanpassingen aan uw hoofd- en/of onderverdeelkast(en) ten behoeve van het aansluiten van de door ons aangeboden installatie(s) vallen buiten onze offerte tenzij duidelijk anders schriftelijk overeengekomen.

De door ons afgegeven productgaranties zijn doorgelegde garanties van de producent. Kijk op de website van de producent voor de garantievoorwaarden.

Als opdrachtgever bent u bij het installeren van zonnepanelen zelf verantwoordelijk voor een voldoende sterke draagconstructie (dak). Wij leveren bij onze offerte een berekening van de (extra) dakbelasting van het te plaatsen systeem aan, u dient zelf een constructeur te raadplegen om de dakconstructie te controleren. EcarHOME is niet aansprakelijk voor enige (gevolg)schade samenhangend met een onvoldoende sterke dakconstructie.

Omvormers van zonnepanelen werken in Nederland alleen op een netspanning tussen 210V en 250V, een goede werking van de aangeboden omvormer(s) kunnen wij buiten deze waardes niet garanderen. Uw netbeheerder is verantwoordelijk voor een juiste netspanning.

Indien u gebruik wilt maken van onze monitoringsportal(s) bent u zelf verantwoordelijk voor een bruikbaar internetsignaal op de locatie van onze installatie(s).

Aan de opbrengstberekeningen van onze systemen kunnen geen rechten worden ontleend.

Onze easee laadpaal kan op 3 fasen tot 22kWh laden, om hier gebruik van te kunnen maken dient uw auto hier geschikt voor te zijn.

Onze bidirectionele laadpaal kan op 1 fase tot 7,4 kWh ontladen, om hier gebruik van te kunnen maken dient uw auto hier geschikt voor te zijn.

Om onze batterijpakketten aan te kunnen sturen moeten er spoelen worden geplaatst om uw hoofdaansluiting uit te meten, hiervoor dient voldoende ruimte in de meterkast te zijn. Eventuele benodigde meterkastaanpassingen vanwege het ontbreken van deze ruimte vallen buiten onze offerte tenzij duidelijk anders schriftelijk overeengekomen.